joi, 17 iunie 2010

ce vreme . .


Ah, mă holbez acum pe geam şi ghici ce văd? O vreme oribilă, urâtă care nu trebuia să fie în vacanţă. Credeam că vara asta o să fie frumos şi o să pot ieşi în fiecare zi afară, dar, se pare că n-am noroc. Acum e înnorat şi bata vântul deci nu pot să spun că o să merg în ior sau titan. Mai bine stau în casă ca să nu-nceapă iar o ploaie dinaceea ca alaltăieri [ Marţi ]. Nu vreau să-mi ud iarăşi shozii. Sper ca mâine să ies afară cu Dana şi să nu mă plictisesc din nou.
Acum stau şi îmi amintesc de minunata furtună de aseară [ ador tunetele şi fulgerele ] . Chiar mi-a plăcut să văd fulgerele alea mişto şi azi am auzit de la bunică'mea că doi idioţi au fost trăzniţi de un fulger. De ce le-am spus idioţi? Pentru că s-au ascuns de ploaie sub un copac :]] . Chiar aşa, mă? Totuşi, mie tot îmi plac furtunile astea. Singurul lucru care-mi place acum este că nu mai e aşa de cald şi nu mai trebuie să stau toată ziua cu aerul condiţionat pornit.
Aşa, acum o să mă duc să-mi caut revista ce tocmai am cumpărat-o şi o să o citesc. Are multeee pagini şi cred că o să am ce să fac în următoarea oră. Dupaia cred că o să scriu vreo povestioară sau poate o să încep un mic ficuleţ căci vacanţa e luuungă şi trebuie să fac şi eu ceva.
Ne mai citim pe aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu